All About Balance

Wil je ook zo lang mogelijk een mooie huid houden en verzorgen? Zoek je ook een oplossing voor jouw huidprobleem? Gun jezelf All About Balance!

All About Balance is een veelzijdige schoonheids- en huidpraktijk. Aangesloten bij branchevereniging ANBOS zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering, huidveroudering, huidproblemen, skin care bij kanker en uiteenlopende schoonheids- en wellness behandelingen. In onze verzorgde praktijk in Medisch Centrum Lisse staat de persoonlijke benadering centraal en onze professionele behandelingen verbeteren uw huid en laten deze weer stralen. Ons concept van huidverbetering van binnen uit in combinatie met behandelingen van buiten af, laat zichtbaar goede resultaten zien. Een bezoek aan de praktijk staat garant voor een effectieve behandeling of ontspanmoment. In de praktijk werken wij met hoogwaardige biologische produkten van het Zwitserse topmerk Phyto 5.

Eigenaresse Margot is een vakvrouw met meer dan 20 ervaring in de schoonheidsbranche (onder andere bij Beautycentre Orange in Noordwijk) en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een veelzijdig huidexpert. De laatste 3 jaar heeft zij haar aktiviteiten in het Medisch Centrum uitgebouwd tot een bloeiende praktijk welke inmiddels een zeer trouwe klantenkring heeft.

Wij ontmoeten u graag persoonlijk.

www.allaboutbalance.nl

SmallLogo