Apotheek Lisse

Apotheek Lisse is een apotheek en drogist onder één dak en wij staan voor u klaar om u te helpen bij het medicijngebruik! Medicijnen moeten innemen is niet fijn en wij zijn er voor u om dit zo goed fijn mogelijk te laten verlopen. Hoe doen we dit? U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over uw medicijngebruik aan de balie bij onze apothekersassistenten. Komen we er dan niet uit? Dan zal de vraag neergelegd worden bij de apotheker die u dan te woord kan staan. Naast het persoonlijk advies bieden wij ook een rijk assortiment aan zelfzorgmiddelen, vitamines, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten, zodat wij in veel (zelfzorg)vragen kunnen voorzien. Marente zit met twee wijkteams in het MCL.

De apotheek zit in het Medisch Centrum Lisse en dat werkt door korte lijntjes met overige zorgverleners kunnen wij u doorverwijzen naar andere collega’s in het gebouw (bijvoorbeeld thuiszorg en leefstijlcoach). Zo hopen wij u meer te kunnen bieden dan de gemiddelde apotheek.

Wanneer u bij ons klant bieden wij u Herhaalgemak aan; een service om alle chronische medicatie die u via de huisarts krijgt automatisch voor een bepaalde periode klaar te leggen. Vindt u het alsnog lastig om de medicijnen op tijd te bestellen en/of in te nemen? Dan kunnen wij ook zorgen dat alle medicijnen in een rol wordt verpakt per innamemoment. De apotheek beschikt over een gratis bezorgservice, die wanneer u niet in staat bent om naar de apotheek te komen uw medicatie bij u thuis bezorgd.

Nog geen patiënt bij Apotheek Lisse? Wij heten u van harte welkom! Bij Apotheek Lisse zijn alle inspanningen gericht op úw gezondheid en welzijn. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Loopt u gerust even bij ons binnen, inschrijven is zo geregeld! Uw gezondheid, is onze zorg!

Openingstijden:

Ma t/m vr 08:00-18:00 uur, za 09:00-13:00 uur.

www.apotheeklisse.nl

T: 0252-204040

Afbeelding2
Afbeelding2
Afbeelding1