Podotherapie Hermanns

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 160 vestigingen, waarvan 22 in Zuid-Holland. Als podotherapiepraktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat (voeten, benen, knieën, heupen en rug).

Het is onze missie om totale voetzorg te leveren waarbij we ons dicht bij onze cliënten willen vestigingen. Zodoende worden we voor iedereen bereikbaar, met korte wachttijden en vakkundige hulp. Door het leveren van deze totale voetzorg en nauwe samenwerking met (para)medici, streven we ernaar om al onze cliënten zorgeloos te laten bewegen.

We hebben een jong en enthousiast team met continue oog voor vernieuwing en innovatie. Al onze podotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). In combinatie met ons praktijkkeurmerk staat dit garant voor onze kwaliteit.

We investeren voortdurend in nieuwe technieken en behandelmethodes (bv. Videoconsulten, 3D-geprinte zolen en 3D-scans), maar ook in communicatiemiddelen zoals onze digitale interventiewijzer met de meest voorkomende klachten op onze praktijk.

Ervaart u dus klachten aan uw voeten, benen, knieën, heupen of rug?

Kijk dan op            www.podotherapiehermanns.nl

Of bel naar           085 053 00 33

Logo-PodotherapieHermanns2